top of page
  • Writer's pictureHC Laietà Argentona

Balanç positiu a nivell formatiu pel Juvenil masculí

Crònica de l'entrenador, Carlos Sánchez:


"Entrant en la darrera etapa de la formació pròpiament dita, com són els dos anys de Juvenil, aquest equip tenia com a objectiu pel Club la preparació de cara al seu segon any i començar a modelar jugadors per la categoria Sènior.


Un grup format pràcticament en la seva totalitat per jugadors de primer any, han estat inscrits en Lliga catalana, la màxima categoria Juvenil, on hem tingut davant equips de segon any, amb bagatge i una experiència que nosaltres encara no teníem.


Érem conscients de les dificultats però, també dels beneficis que aportaria jugar en aquestes categories: equips competitius, jugadors grans, en algun cas amb experiència inclús en Sènior i això era el que buscàvem.



Ha estat una molt bona temporada d'aprenentatge a nivell competitiu i un pas important a nivell individual en la majoria de casos, tot i que, per contra, difícil d'assumir a nivell de resultats.

Penso que hem donat un pas en la consolidació del grup, a més amb reforç de jugadors del equip Cadet que la propera temporada completaran el Juvenil.


En resum, contents per l'experiència, hem preparat un grup que la temporada vinent podrà també competir per resultats seguint amb la formació i podrà, tanmateix, començar a reforçar els Sèniors."








76 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page