top of page
  • Writer's pictureHC Laietà Argentona

Crònica d'una temporada inoblidable del Cadet femení

El Cadet femení tanca la temporada amb bon regust de boca, amb una merescuda segona plaça i una motxilla d'experiència per treure'n suc a la propera.

Llegiu la crònica de la temporada dels entrenadors Pau i Albert Guirado:


"La temporada 2023-2024 de l'equip ha estat tota una proesa.


Malgrat disposar de poques jugadores, hem aconseguit guanyar la majoria dels partits gràcies a la dedicació, esforç i unitat de l'equip.



Des de l'inici, les dificultats eren evidents: un equip reduït encarant lesions i cansament. Tot i això, cada jugadora ha mostrat una resiliència admirable. Amb el temps, el nostre joc va evolucionar notablement. La defensa es va solidificar i l'atac va tornar-se més coordinat, el que ens va dur a una sèrie de victòries que van augmentar la nostra confiança.


Un agraïment especial a les jugadores cadets i infantils que van redoblar esforços per fer costat a l'equip. El seu compromís i energia van ser crucials per mantenir el nostre nivell competitiu, permetent la rotació i recuperació de totes les jugadores.


L'èxit d'aquesta temporada dona testimonio que la passió i la feina en equip poden superar qualsevol adversitat. Gràcies a totes per una temporada inoblidable. Fins la següent, amb la mateixa il·lusió i esperit de lluita!"










32 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page