top of page
  • Writer's pictureHC Laietà Argentona

El Sènior Masculí fa els deures i manté la lluita per la segona plaça.

Ja sabem que la feina feta a correcuita passa factura. I això els hi passa als Laietans que, tot i encadenar el cinquè triomf consecutiu 25 a 28 contra La Garriga B, diumenge al vespre tindran la mirada fixa al sud del Llobregat.

Llegiu la crònica de l'entrenador, Àlex Gomà:

"Victòria molt treballada que ens permet assegurar la tercera plaça i continuar optant a l’ascens en la darrera jornada (esperant però una ensopegada del Gavà B).

Després d’un bon inici (3-5), els locals van començar a trobar els espais a una defensa menys sòlida de l’habitual i vam marxar al descans tres avall (18-15). A la represa vam reaccionar des de la defensa i de seguida vam empatar a 18, i al cap de pocs minuts vam agafar la iniciativa que ja no vam deixar.

Gran segona meitat que va mostrar perquè som l’equip menys golejat de les categories catalanes."