top of page
  • Writer's pictureHC Laietà Argentona

Gran final de temporada del Sènior masculí, que es queda a un punt de l'ascens

És complicat remuntar la carrera quan el semàfor s'ha posat verd i has trigat a posar la primera marxa. Però els Laietans no han deixat de córrer la resta de les voltes per a que al retrovisor dels de Gavà sortís el seu emblema i els hi recordessin que no podien badar.

Medalla de bronze a la fase d'ascens on la bandera a quadres ha fet justícia a l'evolució de l'equip, després d'haver acabat líders a la 1a.

Llegiu la crònica de la temporada de l'entrenador Àlex Gomà:


"Victòria (finalment) estèril per acabar la temporada. L’equip ha fet la seva feina i ha dominat des de l’inici fins al final sense baixar massa la intensitat. Al descans 15-10, i a l’inici de la segona ja havíem sentenciat. Cal destacar l’efectivitat dels dos porters, vorejant el 50%, ben ajudats per la defensa.




Malgrat això, a la tarda el Gavà B ha guanyat el seu partit i ens quedem tercers a un punt de l’ascens. Una veritable llàstima en la millor temporada a 3a Catalana (fa dos anys vam ser sisens i l'any passat cinquens).


L’any que ve, per tant, l’equip jugarà a 2a Catalana (amb un nivell una mica superior a la 3a d’aquest curs) ja que, a causa de la reestructuració de categories, enguany les quatre primeres places no donaven el premi de l'ascens. Una llàstima per l'equip que té el premi honorífic de ser el menys golejat de les categories catalanes sèniors masculines."









33 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page