top of page
  • Writer's pictureHC Laietà Argentona

L'Infantil masculí A tanca temporada i una etapa de postal

Després d'un partit d'infart, on tot es va decidir en els llançaments de 7 m, l'Infantil masculí va quedar fora de la lluita per la Copa de Catalunya. Final de competició que pot semblar amarg si perdem de vista fins a on s'ha arribat. Res a retreure i molt a celebrar.

Us deixem amb la crònica del seu entrenador, Víctor Cifré qui tanca una etapa amb aquest grup:

"Aquest any ha sigut una magnífica temporada, tot un reflex dels últims anys.


La tercera plaça a la Lliga Catalana 23-24 va permetre complir un dels objectius de l'any: la classificació al top 6 de Catalunya, on ens vam quedar a les portes del sector d'Espanya a Bordils. També s'ha fet un bon paper en la participació en la


Copa de la Lliga Catalana nivell B, amb un partit força disputat contra els de Sarrià, perdent als penals. No ens podem deixar, fora de competició oficial, la segona posició en el Torneig de la Lloret Cup on els nois van deixar-se la pell i tothom els tenim com a guanyadors.



Tot i no culminar aquests reptes, i fent recopilació d'èxits, són d'emmarcar els 3 anys excepcionals d'aquest grup en els quals van arribar al top 4 tant en la seva etapa com a Aleví Expert com a la d'Infantils de Primera catalana.




Molts èxits per a continuar recollint si continuen treballant a la pròxima etapa que se'ls hi obre."












86 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page