top of page
  • Writer's pictureHC Laietà Argentona

Torneig Handbol base La Roca

Updated: May 7

El passat 05/05/2024 el Club Balonmano La Roca va organitzar un torneig base per a les categories pre-benjamí, benjamí i aleví en les que els Laietans hi vam participar a totes elles. Us fem un petit resum de la jornada per part dels entrenadors:

BM La Roca blanc 11 - 16 HCL Laietà Aleví:

Partit on participaven en Jon i en Cristian per primera vegada amb l'equip. Bon joc per part de tots i una victòria que es va decantar a favor els últims minuts.

Bcn Sants 7 - 14 HC Laietà Aleví:

Bon partit dels nois a ple sol on el bon joc entre ells i la bona defensa van fer que dominéssim el marcador des de l’inici.

H. Les Franqueses 21 - 7 HC Laietà Aleví:

Un equip que ja coneixem on la diferencia física fa desequilibrar el resultat pràcticament ja a l’inici. S’ha vist una gran millora respecte als partits de Lliga amb millors defenses tot el temps.

BM La Roca negre 21 - 4 HC Laietà Aleví:

Un cop més la superioritat física (molt gran) fa que no puguem gaudir d'un bon partit. Però això si, l'equip no ha deixat de lluitar tot el temps de joc.

H. Sant Fost 16 - 10 HC Laietà Aleví:

Partit pel 3r i 4t lloc OK. Vam aguantar gairebé tota l'estona a 1-2 gols de diferència i de poder guanyar a un equip amb molts jugadors 1 any més gran. Finalment, l’esgotament i les errades en els llançaments van decantar la victòria a favor d'ells.

Bon torneig dels alevins on un dia més han picat pedra i van aprenent a encaixar les derrotes dures.

BM La Roca 12 - 18 HC Laietà Pre-benjamí:

Va ser un partit que el vam tenir controlat des del minut 1 amb molt bona defensa i atac.

Escola Voramar 24 - 18 HC Laietà Pre-benjamí:

Ens va costar molt entrar en el joc i quan vam començar a fer-ho ja era tard i ens havien agafat molta distància.

H. Sant Fost 32 - 11 HC Laietà Pre-benjamí:

Va ser un partit bastant complicat contra uns rivals molt durs i ràpids.

HC Laietà Pre-benjamí13 - 23 H. Cardedeu:

Van començar molt bé, amb una diferència de 4 gols per sobre. Però després ens vam anar afluixant ja que estàvem molt cansats i teníem molta calor.

La Laia i jo estem molt contents amb el progrés dels nens i les seves ganes, encara que ens falta millorar alguns aspectes. Però ,mica en mica, es va notant la millora.

BM La Roca Negre 18 - 15 HC Laietà Benjamí:

Va ser un partit amb molts errors ofensius per part dels 2 equips. Finalment vam acabar perdent per pocs gols!

H. Sant Esteve S. 13 - 29 HC Laietà Benjamí:

Partit amb molta concentració general de l’equip, molt efectius en defensa i en atac. Finalment vam acabar guanyant.

H. Les Franqueses 32 - 23  HC Laietà Benjamí:

Un partit contra un rival conegut. Tot i així, comencem amb un parcial de 7-0 i poc a poc vam anar remuntant fins apropar-nos a 3 gols. Finalment els últims 5 minuts el rival va marxar del marcador.

En conclusió, un torneig molt divertit on els nens s’ho van passar bé i com sempre fent pinya!!